Täyden palvelun tilitoimisto

TULOVEROTUKSEN PERUSTEET

Suomessa yritys maksaa tulojensa ja menojensa erotuksesta kunkin tilikauden lopussa 20% tuloveron. Tuloverotus määräytyy siis kirjanpidosta, eikä sitä varsinaisesti verottaja tarkista ellei siihen ole painavia syitä. Asiantuntevalla ja tehokkaalla kirjanpidolla on siis äärimmäisen tärkeä asema yrityksen toiminnassa.

Tuloveroa voidaan säätää investoimalla mm. koneisiin, laitteisiin ja toimitiloihin. Tavanomaisesti pienyrityksessä ei tuloveroa synny, koska on monia tapoja nostaa vero yrittäjän käyttöön laillisesti. Lisäksi Suomessa aloittava yritys on suojattu verottajan harkintaverotukselta erityisillä säädöksillä. Verottajan päätöksissä on myös mahdollisuus valittaa, mutta valituksien laatiminen vaatii erityisosaamista.

Business Centerin kirjanpito- ja veroneuvontapalvelut ovat huippuluokkaa. Seuraamme tiiviisti lainsäädännön muutoksia ja tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme parhaat kirjanpitoratkaisut. Periaatteisiimme kuuluu, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään kirjanpitoon tai verosäätelyyn liittyvästä; me kerromme sinulle vastaukset ennen kuin osaat niitä edes kysyä.

 

 

COPYRIGHT © 2024 BUSINESS CENTER