Täyden palvelun tilitoimisto

PANKKITOIMINTA

Pankkitoiminta Suomessa ja muissa Euroopan maissa on yhdenmukaistettu. Rahan siirtäminen pankista toiseen niin Suomen kuin Euroopankin sisäisesti on yksinkertaista ja nopeaa. Tilien avaaminen on rutiinitoimintoja pankille, eikä vaadi aloittavalta yrittäjältä erityisiä toimenpiteitä tai kustannuksia. Tilin avaamiseen tärkeimpiä asiakirjoja ovat henkilöllisyystodistus, perustamisasiakirjat tai jo valmiiksi perustetun yrityksen kaupparekisteriote sekä hallituksen pöytäkirja, josta käy ilmi tilinavaamispäätös.

Yrityksen hallitus tai omistajat voivat itse muun muassa antaa ja lopettaa tilinkäyttöoikeuksia. Suomalainen pankki ei sinänsä kontrolloi yrityksen maksuja tai muuta rahaliikennettä lukuun ottamatta tapauksia, joissa on syytä epäillä rahanpesua. Rahanpesusäädöksistä johtuen yritystoiminnan aloittaja joutuu tekemään selvityksen rahan alkuperästä. Mikäli raha on tullut esimerkiksi Venäjältä, tarvitaan sen alkuperästä venäjänkielisiä dokumentteja ja niiden virallisia käännöksiä.

Business Centerillä on vakiintuneet prosessit yritysten pankkiasioiden hoitamiseksi. Koska olemme erikoistuneet yrittäjien liiketoiminnan starttaamiseen, autamme pankkitilin avaamisessa ja teemme aina myös pankin vaatimusten mukaiset asiakirjat.

 

 

 

 

COPYRIGHT © 2023 BUSINESS CENTER