Täyden palvelun tilitoimisto

PERUSTAMISKUSTANNUKSET

OSAKEYHTIÖN perustamiskustannukset koostuvat osakepääomasta (jonka voi nostaa välittömästi yrityksen käyttöön hankintoja varten, esim. tietokone ja toimistotarvikkeet) ja rekisteröitymismaksuista. Sen lisäksi perustamiskustannuksiin on syytä lukea myös markkinatutkimukseen ja toimialasta riippuviin selvityksiin ja lupiin kuluvat rahat sekä mahdolliset koneiden, laitteiden ja toimitilojen hankinnat.

Suomessa ei ole kovin monta toimialaa, jotka ovat luvanvaraisia kuten terveys-, lääketiede- sekä elintarvikeala. Sen sijaan useaa toimialaa koskien viranomaisille on toimitettava erilaisia selvityksiä siitä kuinka esimerkiksi tuotteiden valmistus tai käsittely on järjestetty ennen kuin liiketoimintaa voi alkaa harjoittaa. Näiden selvitysten tekeminen saattaa aiheuttaa merkittäviä kustannuksia.

Perustamistoimiin on siis tarpeellista käyttää asiantuntijapalveluja, jotta asiakirjat ja selvitykset saadaan tehtyä oikein. Virheet ja puutteet viivästyttävät liiketoiminnan alkamista ja aiheuttavat turhia lisäkustannuksia. Business Center ja sen asiantuntijaverkosto tarjoaa selvitys- ja dokumentointipalveluja eri yritysmuodoille ja useimmille toimialoille. Kauttamme varmistat, että yritystoimintasi alkaa sujuvasti, ilman turhia viiveitä.

 

 

 

 

COPYRIGHT © 2023 BUSINESS CENTER