Täyden palvelun tilitoimisto

TOIMITILOJEN HANKINTA

Suomessa on paljon vapaata ja jopa hinnoiltaan edullista toimitilaa. Erityisesti Venäjän rajalla sijaitsevissa, logistisesti merkittävissä kaupungeissa, on useita erittäin potentiaalisia kiinteistöjä niin vuokra- kuin myyntitarkoituksiin. Liiketiloihin investointi voi jo itsessään olla kannattavaa liiketoimintaa Suomessa.

Toimitilojen hankinta yritykselle on verrattain yksinkertaista. Omistajat ovat usein valmiita muuttamaan ja remontoimaan vuokrattavia toimitiloja vuokraajan tarpeiden mukaisesti. Vuokrasopimukset solmitaan yleensä 3 kuukauden irtisanomisajalla. Mikäli vuokranantaja joutuu remontoimaan tiloja vuokraajan tarpeisiin sopivaksi, käytetään vähintään vuoden vuokrasopimusta.

Mikäli yrittäjä tarvitsee vain pienen toimistotilan, myös niin kutsutut toimistohotellit ovat varteenotettava vaihtoehto. Myös Business Center voi tarjota toimisto- sekä neuvotteluhuonetilaa asiakkailleen. Tällainen järjestely tukee myös aloittelevaa yrittäjää, koska kirjanpito- ja neuvontapalvelut ovat ”heti seinän takana”.

 

 

 

 

 

COPYRIGHT © 2023 BUSINESS CENTER